vrijdag, augustus 29, 2008

Mariaheide.


De hele week ben ik het kwijt. Waar waren we ook alweer. Geldrop, Schijndel, Ysselsteijn… nee die hebben we allemaal gehad. Mariaheide(ook wel Uden/Veghel)DAAR waren we.

En ja hoor… vrijdagavond kwam het weer met bakken uit de lucht.

We zouden het nog eens droog houden zo’n laatste wedstrijd.
Team Moors en team Schaepkens waren er ook nog niet zolang en samen maakte we er weer een gezellig Camp-plekje van. De clubtent was al in handen bij Shirley en Joey, maar hoefde van Jeroen en Peter niet zo nodig opgezet te worden. Onder het mom van “morgen wordt het toch goed weer” bleef hij netjes in de doos.

We konden tenslotte nog altijd bij ons in de voortent zitten. Onder het genot alweer een lekkere cocktail, speelde Shirley, Joey en ik een potje poker. Ondertussen wachtte we op Kelly die onderweg was.

Het weer was de dag erna redelijk. Even zag het uit alsof in de regenjas gereden moest worden.
Het losrij-terrein was drassig. Nog niet helemaal klaar met losrijden, ging Jeroen toch eerder de ring in. Jorrith lag nog in bed te slapen en zodoende dat ik op het laatste moment wegging om te filmpen... Helaas. Heb er niets van gezien.

De vaardigheid liep goed. Alle balletjes blijven liggen. Wel had hij de tijd niet helemaal gehaald.
Enfin...
om een lang verhaal kort te maken.
Samen aten we 's avonds shoama met sla.
We zijn NIET op stap geweest.
En verder gewoon op en top genoten.
(dat ik ook geshockt was, weten jullie al)

Kelly had al mee verkend met Jeroen en is meegegaan in de marathon. In de marathon liepen onze pony's ook weer top voor hun doen. Joey heeft mooie foto's gemaakt.
The rest is history.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us