woensdag, november 01, 2006

Kilomeaters



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow
Het gaat allemaal niet meer zo snel.
Druk druk druk
Toch wil ik nog even wat kwijt over het weekend.
Wat begon vrijdagmiddag: om 13.30 zaten we in de auto. Gezien manlief op Marktplaats wederom een pony had zien staan, die qua uiterlijk wel in z’n nieuwe vierspan zou passen, besloten we over Purmerend naar Friesland te rijden. Helemaal vergeten dat er een vrijdagmiddagspits bestaat en dat het extra druk is vanwege het einde van de herfstvakantie in het noorden.
5 en een half uur later kwamen we dan ook pas in Kwadijk aan. Nog 15 minuten rijden naar een weiland van 5 hectare daar moest de eigenaar de pony uit de kudde ‘vissen’. Kleur was goed gekeurd. De schofthoogte en gangen afgekeurd. Jammer maar helaas.
20.00 uur ging onze reis verder richting Bolsward. Manlief kreeg toch wel honger zodoende dat we direct na de Afsluitdijk gestopt zijn om even snel wat te eten.
Om 21.15 kwamen we dan eindelijk bij ons logeeradresje aan.
Heel snel liet mevrouw de Boer van het Bed en Brochje-huis, ons de kamer zien en namen we de sleutel in ontvangst. Want nu we er toch waren wilde we ook nog graag even naar Half-Hichtum.
Arm vrouwke schrok toen manlief haar mededeelde dat ie om 7.15 wilde vertrekken richting Groningen. Dat werd dus om 6.45 ontbijten. Wat een tijd voor in het weekend.
We waren toch in het noorden dus waarom dan niet even naar Wedde rijden. Om 11.00-11.30 werden we weer in Bolsward verwacht. Anderhalf uur heen, uurtje daar en anderhalf uur terug.
Manlief blij: Hij mocht voor zijn nieuwe vierspan een nieuw tuig bestellen. Dat nog maar eens iemand zegt dat ik niet goed ben voor mijn man. Haha
Netjes op tijd kwamen we weer in Bolsward aan. Daar hebben we een hele leuke friese middag in Makkum gehad. Inclusief: sukerbole, friese dumkes, Berenburger en Memkes.
Kijk maar naar de foto’s hierboven.

(of hier: http://img68.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img68/704/11624184317ww.smil)

Zondagochtend na een super ontbijtje vertrokken we weer richting Limburg. Het weer was niet echt geweldig en ik wilde nog graag even tijd doorbrengen met mijn kleine menneke.
Een kleine 1100 kilometers hadden we erop zitten.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Niet zoveel van Fryslân gezien denk ik ?

Joute.

02 november, 2006 01:43  
Anonymous Anoniem said...

Van Makkum hebben we veel gezien. En verder veel vanuit de auto.
We hebben wel een reden om weer eens terug te gaan. Gaan we zeker nog een keer doen. We weten ook al wat we dan gaan doen: Wadlopen en porselein schilderen.

Verheug je je al op America, Joute??

gr Esther

02 november, 2006 05:51  

Een reactie posten

<< Home

Free Image Hosting at www.ImageShack.us