zondag, oktober 29, 2006

Vorige week

Al een aantal keren was ik met een verhaaltje begonnen.
Helaas kreeg ik de kans niet om het af te maken.
Het weekend werd vorige week afgesloten met een gezamenlijk buren-diner.
Na het kraamfeest van Luca, ons nieuwe buurjongetje, kwamen we met een aantal buren samen om lekker te eten. Uiteten was niet handig, dus hebben we de Italiaan in Vaals “overvallen”. Met z'n allen zaten we gezellig rond onze tafel.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Maandag was er weer feest: buurmeisje Naomi is 12 jaar geworden. Kleine meisjes worden snel puber. Toen ik hier 10 jaar geleden kwam wonen, was het nog een spuitje van 2.
Naomi en Demi zijn in die tijd een beetje bij ons gaan horen. Bijna elke zaterdag waren ze hier wel te vinden.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dinsdagavond is het seizoen weer begonnen voor de naaikrans. De broek waar ik mee bezig was, kan ik wegdoen. Helaas oooo neee gelukkig: is ie me veel te groot geworden. Van te voren was ik nog even bij Annabelle en Roy gaan kijken: Zondag is hun kleine spruit geboren. Pim. Een klein wolkje van een jongetje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Woensdag had ik mijn vrije dag. Alhoewel vrij???!!!! Ik had een heel programma.
Mijn gezicht grondig laten verwennen door de schoonheidsspecialiste. Toen we samen op weg waren naar haar, vroeg Jorrith: "Mamma, We gaan toch niet naar Utrecht eh??" "Nee, we gaan toch naar Jacqueline," antwoordde ik hem. "Gelukkig maar, want in Utrecht staat 22 meter file en dat rijdt langzaam", antwoordde hij terug.


Na m'n gezichtsbehandeling reden we door naar Doenrade om de kleine meid van Birgit te bewonderen. (2 weken voor de geboorte was ik nog op bezoek (na 1,5 jaar: shame shame shame) om de dikke buik te bewonderen. Onze jongetjes hebben toen heerlijk in de tuin gespeeld. Kijk maar!)
Eline is geboren op 20 september jl.. Jarno was op 1 oktober 4 jaar geworden. Het was dus de hoogste tijd om weer even langs te gaan.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at

Rond de klok van 3 uur weer terug naar Hilleshagen. Buurjongetje Rav vierde zijn ook 4e verjaardag. Weer een feestje dus.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jorrith heb ik rond de klok van 7 uur naar opa Ben in Kerkrade gebracht. Mocht ik gelijk het pc probleem van pap en mam oplossen. Papa had een printopdracht van 109 foto’s gegeven. Vonden ze het gek dat er geen printje meer uit de printer kwam.
’s Avonds was ik dan ook uitgeteld.

Donderdag na het werk werden we verwacht bij Il Divo. Hier vond het Welleruurtje plaats. Een 'bijklets-uurtje van Weller". Aansluitend kregen we een heerlijk Italiaans buffet. En ik geef toe: IK HEB ME LATEN GAAN! En het was heerlijk en ik heb ervan zitten genieten.
Helaas moest ik nog naar huis rijden dus qua drinken hield ik het bij Spa blauw.
Thuis aangekomen heb ik nog snel het koffer ingepakt. Want vrijdag was het tijd om naar Friesland te vertrekken.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hoe houd je het vol...

31 oktober, 2006 09:16  
Anonymous Anoniem said...

dat vraag ik me af en toe ook af

03 november, 2006 00:29  

Een reactie posten

<< Home

Free Image Hosting at www.ImageShack.us