maandag, september 04, 2006

WEG 2006 EINDE

Zo…. Ik ben weer een beetje bijgekomen uit de roes van de World Equestrian Games 2006.
Helaas heeft Nederland geen goud gewonnen, maar gaan we naar huis met zilver en brons. Ach ja… het kan niet altijd feest zijn.
Spannend was het wel. Zeker omdat Ysbrand Chardon, die op 1 stond in het tussenklassement, zaterdag als laatste aan de start kwam in het vaardigheidsparcours. Door 1 balletje af te rijden was het gedaan met de wereldtitel voor Nederland.

Vrijdag hebben we met de hele groep naar de marathon gekeken. Als Oranje fans. De hoedjes die voor het WK voetbal bedoeld waren, had ik speciaal fijn bewaard voor Aken. En we hebben toch een bekijks gehad!!!! De mannen moesten hun hoedje goed bewaken. Er waren vrouwen die het wilde pikken. Kwil niet weten hoeveel keren we zijn gefotografeerd. Dan nog maar niet op te scheppen over de aanspraak die we hadden.
Zie boven of hier het fotoverslag:
http://img322.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img322/9707/11574035310di.smil

Zaterdag moesten we het zonder Ans en Piet gaan, maar was Clootje van de party. Zij had via de Sjeiken van Dubai VIP-kaartjes gekregen. Hoezo decadent!!!! Samen hebben we Taittinger ((dure) champagne) gedronken en ondertussen de laatste snifjes van de hele gebeuren op gesnoven. Toen de champagne zijn werk begon te doen, heeft onze BOB (Jean, pa van Clootje) ons snel veilig naar huis gebracht.
Free Image Hosting at
De rest van het weekend heb ik nodig gehad om een beetje bij te komen van het hele gebeuren.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us