maandag, mei 22, 2006

Wat een week (vorige week)


Mijn week begon met een accountetentje bij de Wokkie Wokkie. Ben niet zo chineeseten-gezind, maar ik moet zeggen: het was erg lekker. Met wokken kan je zelf een keuze maken, dus de gamba’s moesten het ontgelden.
Dinsdag had ik de laatste naailes van dit seizoen. (Ja ja .... Esje kan ook naaien met naaimachine.)In september/oktober gaan we verder en beginnen we, geloof ik, aan het 17e seizoen.
Woensdag had ik op mijn vrije dag een vol programma: Van de schoonheidspecialiste in Landgraaf naar de pedicure in Eygelshoven. Daarna na 8 jaar bij m’n nicht op bezoek geweest. Toen Jorrith in Kerkrade bij pap en mam afgegeven. Naar huis een beetje eten en na het eten met Clootje gaan sporten en relaxen bij Vaalsbroek.
Donderdag gewoon weer werken en ’s middags had ik samen met m’n zusje een afspraak bij de Bio Balance-meneer. Weer terug naar het werk en vanuit het werk naar Corinne. Samen met Joice en Esmee stond ze me op te wachten. Eindelijk hadden we een datum kunnen vinden om wat af te spreken om gezellig bij te kletsen. Natuurlijk ook weer tijdens wat lekkers te eten. Dit keer werd dat La Casa in Valkenburg. Geen onbekend restaurant voor mij.
Free Image Hosting at Free Image Hosting at
Vrijdag moest ik mijn werkdag weer onderbreken voor de lymphebehandeling bij Charlotte. Allemaal ingewikkeld maar ik heb het allemaal even nodig.
Daarbij heb ik ook nog moeilijke keuzes moeten maken en heb ik een aantal zeer onrustige nachten gehad.
Vrijdagavond viel ik tijdens “Albert” in de grote stoel in slaap.
Gelukkig…… de week was om en kon het “drukke” weekend beginnen: Zaterdag rommel verzamelen en klaarzetten. Tussendoor aandacht schenken aan mijn kleine man. (grote man was naar de marathon van het CHIO in Aken)
In de namiddag verscheen Lonne weer en samen met Jorrith vertrokken we door de regen naar Kaufland in Duitsland. Wat een winkel!!!! Nee … fout gezegd: WAT EEN KEUS! Misschien wel een geluk dat zuslief weinig tijd had en Jorrith erg moe was, anders waren die wagentjes voller geweest. Na betaling aan de kassa extra voor Clootje (hihi ook een beetje voor mezelf) van de tapasbar lekker tapanade meegenomen. Een hele mooie jongeman liet ons van alles proeven. Ja… en dan is Esje helemaal verkocht. En trapt met haar kleine voetjes in die charmante verkooptruc van die knappe meneer.
Bij thuiskomst alles snel opgeruimd en alles klaargemaakt om naar de feesthal in het dorp te gaan. Voor de 1e x in weet-ik-hoeveel-jaar geen Rowwen Hèze in Mechelen. Nee we moesten onze avond met BZN om krijgen. Cloot was slim en ging niet mee. Natuurlijk kwam dat goed uit, want met alle liefde wilde ze wel graag op Jorrith passen. Lees HIER haar verslag van de avond.
BZN was eerlijk gezegd best aardig. Leuke filmpjes lieten ze meedraaien en ja… sommige liedjes waren jeugdsentiment. Ik was niet de enige hoor.... dit gold ook voor Annabelle. Erg jammer van de BZN was het feit dat ze een erge lange pauze nodig hebben. Die duurde beslist zo’n 1,5 uur! Zeker zonder alcohol duurt wachten lang. (ja jullie lezen het goed: Esje was aan de Spa rood en blauw) Helaas heb ik maar 1 foto kunnen maken van de hele avond. De accu van mijn toestel was empty.

Na zo’n 5 en een half uur slaap ging om 7.15 mijn telefoon piepen (wekker) weer…. Auwtschhhh. Das erg vroeg voor een zondagochtend.
Alle verzamelde rommel heb ik ingeladen en ben mijn buurblaagjes op gaan halen. Demi (een echte zakenvrouw) en Naomi (een etaleur) hielpen mij mee op de rommelmarkt.
Hannie had voor mij een tafel mee afgehuurd. Helaas wisten veel mensen niet dat wij rommel stonden te verkopen. Had ik toch beter mee kunnen gaan naar Heythuijsen??? Nu hebben ze me moeten missen....
Ach gelukkig hebben we ook best wel gelachen daar op de rommelmarkt. We hebben onze rommel omgeruild. Sarah (dochter van Hannie) wilde graag mijn nog nieuwe poppenkast-egeltje hebben. Die heb ik geruild met een commanderend, dansend varken. Jorrith vindt hem geweldig. Het weekend werd dus doodvermoeiend afgesloten... Gelukkig hoef ik deze week maar 2 daagjes te werken.
Hier zijn weer wat foto's:
Free Image Hosting at Free Image Hosting at

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoi Esther ,
Ja joh we moeten echt een keer wat afspreken , maar jij hebt het volgens mij net zo druk als wij hahahahaha , a.s zondag ben ik er helaas niet bij , maar we zien elkaar sneller dan je denkt hoor de tijd vliegt.
Groetjes , Monique

24 mei, 2006 10:54  

Een reactie posten

<< Home

Free Image Hosting at www.ImageShack.us