zondag, april 23, 2006

Paasweekend aan zee.

Samen met Roy en Annabelle hebben we het paasweekend in Renesse doorgebracht.
Annabelle had haar paard Ilias meegenomen en van onze “kudde” waren Barny en Maaike de gelukkige.
Barny mocht met mij mee naar het strand. Maaike reed met de heren een rondje over Schouwe.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at Free Image Hosting at
Het was een relaxed weekendje:
Paardrijden, wandelen, rusten en eten. Wat kan een mens zich nog meer wensen.
(Gelukkig)Natuurlijk wist de paashaas Jorrith te vinden op de minicamping. En als enig blaagje op de camping werd hij super verwend.
Tijdens het paasontbijt belde oma Marlies om te vragen of we naar de camping kwamen: de paashaas had daar ook vanalles voor Jorrith achtergelaten. Samen met Brian, Beau en Britt werden de chocolade eitjes bij elkaar gezocht.
Jorrith was helemaal blij met zijn gevulde paasmandje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tijdens ons ritje op het strand was Ilias minder blij. Hij vond de golven van de zee heel eng. Voor Barny was het natuurlijk niet de 1e keer op het strand. Madammeke liep zo de zee in. Dat was ook wel nodig: haar benen en staart zaten behoorlijk onder de mest.
Door de opkomende vloed moesten we op een gegeven moment wel door het water. Het had niet veel gescheeld of Barny en ik hadden moeten zwemmen. Kijk maar eens tot hoe ver Ilias (ongeveer 1.75m?? hoog) in het water staat: (Barny is "maar" 1.40m)
Free Image Hosting at Free Image Hosting at Free Image Hosting at

Voordat we een strandwandeling gingen maken, waren we getuige van de geboorte van een veulentje. De bazin, die ik nog ken van andere jaren, had zich enorm verheugd op de komst van het veulen, dat had ze me die ochtend nog verteld. Vandaar dat we mochten blijven kijken.
Free Image Hosting at Free Image Hosting at
Free Image Hosting at Free Image Hosting at
De honden vonden het strand ook leuk. Zou wil eens willen weten hoeveel kilometer onze Benji gerend heeft. Hij denkt nog altijd dat hij die meeuwen te pakken krijgt. Op een gegeven moment geeft hij het gelukkig op.
Maandag hebben we een tochtje met de koets gemaakt en hebben we ons weekend afgesloten met een lunch op het strand. Waarna Jorrith samen met de mannen nog een grote "bereval" heeft gegraven.
Free Image Hosting at Free Image Hosting at Free Image Hosting at Free Image Hosting at
Zoals altijd: traditioneel: verlieten wij Schouwen Duiveland over de Zeelandbrug.
Free Image Hosting at Free Image Hosting at

Free Image Hosting at www.ImageShack.us