dinsdag, oktober 11, 2005

Net gepost en dan hebben we al een Update!

Ja hoor, hebben we net iets "gepost" over het wel en wee van Esther, hebben we al een update!

Het landhuis waar ze verblijven is in een woord schitterend! Heel groot en omgeven door groen... Klinkt toch al geweldig niet?

Een nadeel aan die 6 persoonskamer met 1 kamergenootje, weer op de bovenste etage.... Waar doet dat ons nou aan denken? Wel heeft ze dit keer een heerlijk uitzicht op een parkje met mooie grote bomen in plaats van de muur die we in Amsterdam zagen, zeg nou zelf dat scheelt?

De dag begon voor Esther met een nierpakking en een kopje thee (schijnt errug goeie thee te zijn!), na deze ontspanning werd er enige inspanning verlangd: buiten oefeningen doen, nou denk je natuurlijk ???, nou dat gaat als volgt heerlijk in je nachtponnetje naar buiten op blootje voetjes in het groene gras. Wat ontspannende oefeningen doen en afsluiten met een zout-bitter drankje, volgens Esther is dit heel heel vies, kunnen wij ons wel iets bij voorstellen hè?

Het halve glaasje sap wat daarna komt, moet je rustig oplepelen dan heb je er langer plezier van, was wel weer errug lekker dus dat houdt alles in balans!

Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er dan groepsgesprekken waarin heel wat afgelachen en gehuild wordt, de leeftijden van de deelnemers varieren natuurlijk flink van 23 tot 70 jaar dus dat beloofd nog wat deze week!

De dag ging verder met een lympedrainage, je lympen zorgen voor de vochtafvoer in je lichaam, daarna verplicht naar bedje toe met een leverpakking, beetje bijslapen met een kruikje want je hebt het zo druk...

Als je dan een beetje uitgerust bent, volgt er een ontspannende lichaamsmassage echt heerlijk natuurlijk! En dan het moment waar we allemaal op zaten te wachten (of niet natuurlijk maar helaas, ik ga het toch met jullie delen...) de Klisma behandeling...

Volgens Esther klinkt dit dus erger dan het is! Ze gebruiken hier dus koffie voor op lichaamstemperatuur, cafeine stimuleert namelijk je darmfunctie en omdat het op lichaamstemperatuur is "lost" het dus alles op wat in de weg zit.. In een mum van tijd was Esther klaar! Hoe Esther zich voelde hierna? Nou, ze voelde zich "héél leeg en héél slank", dus dames toch maar doen?

Het schijnt dus echt heel belangrijk voor ons te zijn om regelmatig te ontslakken en te ontgisten volgens Esther helaas had ze geen tijd meer om te bellen ze kregen namelijk een nieuw sapje!

En de honger? tja dat zou morgen minder worden....

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

als ze echt 8 kilo kwijt is dan moeten we ons misschien ook opgeven voor de volgende keer.

11 oktober, 2005 10:52  
Blogger Just Me & Myself said...

Want 8 kilo zou zoooooo mooi zijn hè? Zucht....

11 oktober, 2005 22:59  
Anonymous Anoniem said...

nu lag ik eens in het ziekenhuis...onderzoeken, onderzoeken en onderzoeken waarom ik nou zo mager was (heus, okee in 1984), volgens mij kreeg ik dezelfde behandeling, juist om te zorgen dat ik dikker werd...en: GELUKT!!!
succes allemaal.

12 oktober, 2005 02:12  

Een reactie posten

<< Home

Free Image Hosting at www.ImageShack.us