vrijdag, oktober 14, 2005

Het vervolg!!

Nog een keer Clootje on the road in plaats van Esther! Morgen komt ze weer thuis, tis een lange week geweest... Ondanks dat ze het soms zwaar had, is het de moeite meer dan waard geweest!

Mobiel bereikbaar is ze amper, dus ze belt zelf tussen de sapjes en de massages door!!

De verhalen zijn om van te smullen, behalve die verhalen over de klisma's... Gisteren was ik vergeten te melden dat ze deze nu ook zelf kan doen. Tja wat moet ik hier nou van verhaal van maken hè?

Lijkt mij ook wel heerlijk zo'n weekje hoor, voetreflex massages, leverbehandelingen, beetje wandelen, lekker met de blote voetjes in het gras, 's middags verplicht rusen met een kruikje, lymphedrainages en nog zo veel meer om op te noemen. Het nadeel is natuurlijk dat je alleen sapjes te "eten" krijgt (en toch weer die klisma's..), hoewel dit volgens Esther allemaal reuze mee valt!

De komende drie weekjes mag ze nog geen vlees eten en geen koffie drinken dus dat valt in vergelijking met deze week in Spa wel mee toch?

Morgen dan is de mama van Jorrith weer thuis, ik hoorde hem net voor de eerste keer vragen waar mama was. Dat is dan toch wel effe slikken... Maar Jorrith heeft zich deze week ook prima vermaakt ondanks dat ie best effe ziek is geweest. Paar daagjes bij Oma Marlies geweest, een dagje met Lies en een dagje bij Oma Rosie en de week vloog voorbij en nu is het genoeg geweest, ja Jorrith mama komt morgen thuis...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us