donderdag, oktober 13, 2005

Esther in Spa deel 2

Vanavond vol jaloezie naar Esther zitten te luisteren.... 5,5 kilo tot vanochtend gewoon weg... Hoe? Dat zal ik maar even vertellen dan hè?

Ze zit heerlijk aan de sapjes, vol groenten & fruit, vitamines puur! Gisteren hebben de dames 4 kilometer gewandeld naar Spa zelf, en dat op 2 sapjes zie je toch maar dat mensen niet zoveel eten nodig hebben als we denken dat we nodig hebben hè?

Toen Esther voor haar lympedrainage ging, dit is die behandeling voor je vochtafvoer, werd er door iedereen verrassend gereageerd "We staan er versteld van hoe snel je lichaam veranderd!" ondanks een behandeling met stenen, waar je een heel blij gevoel van krijgt en de massages hing er "dikke Luft" in Spa!

Met als gevolg dat ze gisteren om 21.30 uur, beetje teleurgesteld in bed lag!

Bij het groepsgesprek van vanochtend bleek dat Esther de "vibes" van de overige mensen voelde en daarom de "dikke Luft" bemerkte voordat de anderen dit in de gaten hadden. Bij het groepsgesprek werd natuurlijk een en ander uitgepraat. Maar toch... blijft vervelend natuurlijk! En daarna nog een mooie wandeling gemaakt, dus weer redelijk relaxte sfeer in Spa!

Morgen de laatste volledige dag in Spa, de dames bezoeken dan de Thermen van Spa, na de twee vruchtensapjes gedurende de dag wordt de dag afgesloten met "het breken van het vasten". De inhoud hiervan is strikt geheim, dus errug spannend natuurlijk wat er dan gaat gebeuren! Dat mag Esther zaterdagavond zelf vertellen....

Op zaterdagochtend mogen ze zelfs vast voedsel eten: een appel (vast voedsel??) en 's middags krijgen de dames nog een courgette soep (wederom, vast voedsel?) en dan komt ze eindelijk thuis want ze mist haar mannetjes zowel Jeroen als natuurlijk Jorrith! Ze voelt zich heel fit (ondanks dat ze niet alle voorbereidingen had gedaan..) en ziet zelf de meeste veranderingen aan haar enkels!!

De overige mensen zien het aan haar volledige figuur en zeggen dat je het ook goed aan haar gezicht kan zien, dus we zijn benieuwd!! Toch?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us