zondag, oktober 30, 2005

Een weekendje wel...

Vrijdag begon het weekend goed. Samen met collega's, oud-collega en oer-oud-collega (da's Annie) zijn we lekker gaan relaxen in Dennenmarken Om 13.15 waren we aanwezig en om 22.15 liepen we heerlijk schoon en loom naar buiten.
Daarna kon ik een andere sauna in: een "biersauna": Rowwen Hèze concert in Sittard. Beetje loom en met pijnlijke voeten hing ik over het dranghekje heen. Maar het was een leuk optreden.

Rekenkameruitje.

Zaterdag was het vroeg dag. Stond in het teken van het uitje van de Rekenkamerwonders. Dit jaar kwam een heel aantal rekenkamer-mensen onze kant op. We troffen ons bij de de Geulhof
Na koffie met een stokje ham of kaas en een stuk vlaai, vertrokken we met z'n alle naar de steenkolenmijn Door een leuke gids, nr. 300 van de staatmijn Wilhelmina(Die vroeger op Terwinselen lag(waar ik vandaan kom)), werden we rondgeleid door een stukje nostalgie: de mijnbouw.
Free Image Hosting at <a href=Free Image Hosting at <a href=
Na het mijnmuseum vertrok de hele bups naar een mergelatelier. Naar een korte inleiding mochten we zelf aan de slag met een brok mergel. Er kwamen verrassende creaties te voorschijn.
Vanuit Valkenburg ging het programma weer terug naar Mechelen. Wederom in de Geulhof werd ons een heerlijk smakelijk 3 gangen menu voorgeschoteld. Onder het genot van de nodige drankjes werd er gezellig bijgekletst.

Gelukkig was het een lange nacht en konden we lekker lang uitslapen.
Samen met Johan en Wilma hebben we er nog een gezellige "zondag in het zuiden" van gemaakt. Met de koets hebben we een tourtje Epen gereden. Lekker in het zonnetje en voor de laatste keer dit jaar een ijsje gegeten bij de beroemde ijskraam.

De foto's van zaterdag zijn hier te zien. (wel even heen en weer klikken, sommige zitten "verstopt")

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Bedankt voor een interessante blog

11 december, 2009 14:31  

Een reactie posten

<< Home

Free Image Hosting at www.ImageShack.us