zondag, december 19, 2010

Waterman deze week~!

Elke waterman zou een goede psycholoog kunnen zijn, hetzij amateur of beroeps. Je optimisme moedigt iedereen aan te geloven dat verlies slechts tijdelijk is. Wees in deze donkere dagen een lichtend voorbeeld voor anderen en verdriet zal wijken voor vrede. Misschien vandaag, misschien morgen, zul jij je eigen gedaanteverandering zien.
Wanneer je een keuze moet maken, denk dan goed na. Beslis niet zomaar iets, maar informeer eerst eens bij kennissen en vrienden. Zij kunnen je waarschijnlijk nuttige tips geven. Zij kennen jou goed en kunnen zich dus ook in jouw positie verplaatsen. Een familielid kan zich ook aanbieden om je te helpen. Neem dat aanbod dan met beide handen aan. Je schiet er erg veel mee op.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat heeft dat nou met Ajax te maken?

20 december, 2010 01:20  
Anonymous Anoniem said...

Het leven is als een trein... (niet de NS, maar een andere maatschappij....) Die raast soms van perron naar perron maar ook heel vaak tuft ie door het heuvelland... en ook stopt hij af en toe op een perron... mensen stappen in... ze komen in je leven... maar ook heel soms stapt iemand uit... dan zijn jullie klaar met leren van elkaar...
Maar ook zo af en toe moet je iemand uit de trein zetten... dan trek je gewoon aan de noodrem en neemt afscheid... Niet iedereen is het waard om gered te worden. Verdeel de coupes onder de mensen die een eerste klas plek verdienen.

20 december, 2010 03:48  
Anonymous Anoniem said...

Ajax Sucks!

20 december, 2010 23:44  

Een reactie posten

<< Home

Free Image Hosting at www.ImageShack.us