vrijdag, februari 15, 2008

Valentine's day in Amsterdam!

Huishoudbeurs 2008…(door: Gastschrijfster Ilona)

Puur is het thema dit jaar…. En puur was het…
Puur genieten van alle tasjes die er weer volop waren
Puur genieten van ons dagje uit
Puur genieten van al die lekker dingen in de vreetschuur
Puur genieten van onze workshop

Het was Valentijnsdag 2008 … Een mooie dag om door te brengen in Amsterdam op de huishoudbeurs met je zus.
Om 9 uur zaten we op de weg. Lunchpakketjes mee en makkelijke schoenen. Natuurlijk ook een super groot trekkoffer op wielen om mee te zeulen door de RAI.
De parkeerplek was van te voren gereserveerd: voor 20 euro mag je lekker dichtbij parkeren. Is wel zo handig als je tussendoor de koffer moet uitladen… dat hebben we dit jaar 3x gedaan.
Ik moet er wel bijzeggen dat we ook tasjes voor de thuisblijvers moesten meenemen.
Iedereen liep met een leuke tas van Woezzle en Pip… dus dat betekend…. Op naar de 9 maandenbeurs!! Nu ben ik ( ilona) geen grote fan van die beurs, maar 15 minuten wilde ik er wel aan spenderen. Die tas was te leuk!!!
Babette van Veen hielp Esther aan een setje handpoppen en bij de tassenstand scoorden we 4 tassen, gevuld met allemaal leuke dingen voor de zwangeren onder ons.
Natuurlijk ontbrak dit jaar de Van Dobben kroket niet. Voor 2,70 een stukje hemel op aarde.
Waar we dit jaar snel doorheen waren, was de vreetschuur… Een heleboel herrie en lekkers, maar na 1 uur is het genoeg geweest. Met een zak Friet met remia mayonaise (verantwoord voor de slanke lijn: light mayo op light friet)zakken we om half 6 onderuit. Effe genieten…
Dit jaar liet Esther haar blonde krullen wassen, knippen en föhnen, terwijl ze dat deed regelde ik een afspraak voor een erotische party in het najaar… Dames iedereen is van harte welkom!!! Datum volgt nog….
Om 19.00 uur was het tijd voor de workshop. Een creatief rust moment. We wilde eigenlijk mozaïeken… maar het werd borden en kommetjes beschilderen. Heel erg leuk om te doen en een prachtig resultaat. Een blijvende herinnering aan deze dag.
Om half 10 liepen we richting de uitgang… met onze trektas voor de derde keer tot de nok toe gevuld… nog ff een V&D Vipkaart aangeschaft en een paar flesjes gezond water. Om 22.00 zaten we op de autosnelweg naar Limburg. Moe maar zeer voldaan kropen we om 1.00 uur ons bedje in. Het was PUUR genieten…
Volgend jaar zeker weer….


Free Image Hosting at www.ImageShack.us