woensdag, februari 13, 2008

Vergeving


Tijdens het surfen over het Net, kwam ik een gechannelde nieuwjaarsboodschap tegen. In één passage stond een mooie boodschap geschreven die ik graag wil doorgeven.

Voel je mens, voel je geleid en voel je begeleid en weet dat je nooit alleen staat, dat elk van jullie z’n eigen unieke taak te vervullen heeft en elke taak is in het geheel belangrijk. Denk ruim en vergeef.

Vergeef ergernissen, vergeef dingen die je aangedaan zijn, want de grootste kracht om te neutraliseren, is wat jullie vergeving noemen. Zo kom je terug bij rust en bij vrede. En zolang jullie niet in staat zijn om te vergeven, zal er haat en gespletenheid blijven bestaan op de planeet Aarde. Oordeel niet te snel over anderen. Onderzoek jezelf of er nog gebeurtenissen zijn of personen uit het verleden die jij nog maar een klein beetje vergeven hebt. Ga dus aan de slag en stop met oordelen. Blijf bij jezelf, onderzoek jezelf en ga vergeven, alles wat nog te vergeven is en ga alle energie waar oordelen op zitten, neutraliseren en teruggeven aan het oneindige Universum en dan zal er steeds meer echte broederschap en zusterschap komen.


Wil je het hele verhaal lezen? Klik dan HIER

Free Image Hosting at www.ImageShack.us