maandag, juni 25, 2007

Kunnen wij het maken.... nou en of


Ook zo'n druk weekend gehad?
Of druk... ehm. De weekenden dat we thuis zijn en geen verplichtingen hebben zijn sporadisch dit jaar. De stal heeft behoorlijk wat achterstand. Dus werden de paardenmeisjes opgetrommeld. Al het tuig werd gepoetst en ingevet. Het aanrecht in de stal werd schoongemaakt, stalenkast uitgezocht, opgeruimd en ontstoft. En eindelijk... Eindelijk werden de (keuken)kastjes opgehangen. Geen lenteschoonmaak maar een zomerschoonmaak. We zijn nog niet klaar. De rest doen we de eerste dagen van onze vakantie: vooral verven.
Zondag hebben we dan ook lekker rustig aan gedaan: alle paarden die te rijden zijn, werden ingespannen. Voor ons geen "bronk". Natuurlijk wel eventjes met Jorrith naar de kermis in het dorp. Autoscooters, touwtje trek, grijpers... en dat was het wel zo'n beetje. Erwin van (Clootje)keek zijn ogen uit;Wat een voor-oorlogsmateriaal. Dat is wat anders dan de "öcher band".
Lang zijn we niet gebleven: door naar het feestje bij Clootje. Lekker buiten zitten en smullen van al het lekkers wat ze ons voorzetten. Ja en de Rosé.... Die was heeeeeeel lekker. (zie Clootjes blog voor de foto's)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us