zondag, juni 26, 2005

Behind the scenes

Zondagochtend gaan Jeroen, Roel en Yvonne al heel vroeg nogmaals de hindernissen verkennen. Ik mag lekker uitslapen tot Jorrith wakker wordt. Af en toe help ik een klein handje met paard vasthouden, uitspannen of tafeltje dekken. En als voor hun de wedstrijd begint, heb ik nog tijd om met Jorrith wat leuks te doen. Dit keer langs het water fietsen en lekker even uitwaaien.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Wat doet dat goed. Vanaf de dijk lijkt het terrein wel een zigeunerkamp en eigenlijk zijn rijders dat ook wel een beetje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Veel tijd hebben we niet. Een uur nadat de aanspanning van start is gegaan, zullen ze bij de hindernissen komen en dat wil ik toch wel altijd graag zien.
Daarna weer snel op de fiets naar de vrachtwagens om ze op te wachten om alles weer uit te spannen en de paardjes te verzorgen. Met de hoge druk worden ze lekker gedouched en mogen ze even wat vers gras knabbelen. Ook Loes die niet mee mocht in de marathon kan wel een koude douche gebruiken met dit warme weer.Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Aangezien het hele team (zonder mij dan wel) over een aantal weekjes naar de UK vertrekt voor het WK 4 span pony, werden de paarden dit keer extra door de veterinaire arts gekeurd.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Als alle paardjes verzorgt zijn, gaan we met z'n allen eten. Het is heerlijk weer dus eten we buiten.
Na het eten worden de stallen afgebroken en alles ingepakt om weer naar huis te gaan.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Zo gaat het nou iedere keer

Free Image Hosting at www.ImageShack.us