vrijdag, januari 14, 2011

Weer zo eentje voor de waterman die klopt!

Ik blijf het zo leuk vinden. Doe het heus niet iedere dag, maar af en toe toch even kijken wat de sterren zeggen. En deze klopt. Ik heb die pijl in mijn hart en zie het nog lang niet zitten een nieuwe liefde te ontmoeten
Daghoroscoop voor vrijdag, 14 januari

"Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden." – P. Bosmans.
Soms denk je alleen, nooit meer. Het kan je ook zo diep raken alsof er letterlijk een pijl je hart doorboort. Liefde kent daarom twee kanten. Beiden kunnen scherp zijn. Van prachtige extase tot intense haat. En die lijn is vaak maar dun. Hoe vaak zie je niet, bekende personen die langdurige relaties hebben gehad, vervolgens vol woede en haat modder gooien naar elkaar? Dit geeft maar aan beste waterman, dat jouw eigenschap om alles 100 keer te overwegen juist in de liefde goed uitpakt. Je laat je alleen in vervoering geraken als je dat ook echt 100% zeker weet. Aan de andere kant, zou het goed voor je zijn om zo nu en dan eens een gokje te wagen. Je weet nooit wat je misloopt.

Weten jullie trouwens dat het over een maand Valentijnsdag is???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us