donderdag, januari 06, 2011

Waterman horoscoop 2011

Het leven van personen met sterrenbeeld waterman zal in het jaar 2011 turbulent zijn, want er staan een aantal veranderingen op stapel. Dat vraagt ook om in bepaalde situaties resoluut de knoop door te hakken en bewust te kiezen om een gewijzigde koers te varen. Uw zelfstandigheid en eigenwijsheid zullen hierbij zeker van pas komen.



Liefde en relaties 2011

In uw persoonlijke situatie zijn er ten aanzien van relaties met familieleden in het afgelopen jaar veranderingen geweest. De veranderingen kunnen betrekking hebben gehad op het gebied van overlijden van een dierbare, maar ook door geboorte van een nieuw leven. Ook ruzies in familiesfeer kunnen voor veranderingen hebben gezorgd en het jaar 2011 is bij uitstek geschikt om daarin wijzigen aan te brengen. Zet uw eeuwige koppigheid als waterman opzij en biedt weer ruimte voor toenadering. Dat zal beloond worden. De maand juli is in 2011 een maand, waarin u van een goede vriend bijzondere aandacht krijgt. Dit is ook het moment, waarop u zult beseffen hoe waardevol vriendschappen voor elke waterman zijn.



Financiën 2011

Op het gebied van financiën lijkt het jaar 2011 niet helemaal vlekkeloos te verlopen voor de waterman, maar in elk geval zijn het geen situaties, waar u niet uit kunt komen. Het lijkt dan ook allemaal erger dan u denkt, zodat u achteraf het financiële plaatje weer in het juiste perspectief zult zien. Het is wel tijd om realistisch te worden en met beide benen op de grond komen te staan.



Carrière 2011

Als waterman kunt u in het jaar 2011 rekening houden met grote veranderingen in uw carrière. U zet zich altijd volledig in tijdens het uitvoeren van uw werk, maar dat werd niet altijd beloond. In 2011 zal dit wel het geval zijn en kunt u uitkijken naar een andere functie, extra beloning of meer studiemogelijkheden. Ook een verandering van werkgever kan tot de mogelijkheden behoren, als u de kansen weet te grijpen.



Persoonlijke ontwikkeling 2011

Spiritualiteit speelt voor de waterman een belangrijke rol en zeker in 2011 zal dit in alle facetten tot uiting komen. Het jaar 2011 wordt het jaar, waarin u de zo verlangde innerlijke rust kunt vinden door naar uw gevoel te luisteren. De innerlijke rust vormt voor de waterman in 2011 de basis, waardoor u stevig in het leven komt te staan en invloeden van buitenaf u minder kunnen lijken te raken. U bent dan ook niet bang om situaties waar u niet tevreden mee bent te beïnvloeden en uw eigen pad te bewandelen.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us