woensdag, december 29, 2010

Elle jaarhoroscoop

JAARHOROSCOOP 2011 .
ALGEMEEN

2011 brengt een zee aan doorbraken en inzichten, Waterman. Je hersenen draaien overuren. Een lager tempo? Behoort niet tot de mogelijkheden. Maar liefst zes planeten staan tegelijkertijd in de Ram en daarmee in de mentale zone van jouw horoscoop. En dat is alleen nog maar de lente. Voel je ’m aankomen, die vibe van urgentie? Je wilt alles zo snel mogelijk regelen en gedaan krijgen en stelt niets tot morgen uit. Logisch dus dat slaap er nogal eens bij inschiet. Ben je schrijver of heeft je job met communicatie te maken, dan wordt dit een heel succesvol jaar. Een ander kenmerk van 2011: een spirituele kijk op geld en bezittingen.
LIEFDE
Vrienden en geliefden die je in 2011 ontmoet, voelen helemaal meant to be. 2011 wordt een ultiem sociaal en romantisch jaar, Waterman. Weet dat je niet hoeft te kiezen tussen je lover en je vrienden; je aandacht eerlijk verdelen over de belangrijke mensen werkt het best. Als vrijgevochten sterrenbeeld heb je behoefte aan een partner die je de juiste mix van ruimte, spanning en intellectuele uitdaging biedt. Heb je ’m al aan de haak weten te slaan? Zo niet, dan komen er deze zomer volop kansen voorbij. In juni ontfermt Venus zich over de sekszone van je horoscoop en ook de maanden daarna zitten boordevol aantrekkingskracht, met augustus (wanneer Venus in de relatiezone van je horoscoop staat) als absoluut hoogtepunt. Enjoy!
GELD EN CARRIÈRE
Succes en status hebben je de afgelopen jaren moeiteloos weten te vinden. Dit jaar zweeft Neptunus (planeet van glamour en spiritualiteit) door naar de Vissen, wat betekent dat je weer met beide benen op de grond terechtkomt. Dat geldt ook voor je werkende bestaan, Waterman. In oktober en november zorgt Venus voor een boost van je carrière. En vanaf 1 mei komen zes planeten samen in de communicatiesector van je horoscoop; het deel van het universum dat aan de Ram toebehoort. De Ram staat niet bekend om engelengeduld, dus van april tot augustus ga jij voor instant bevrediging en voldoening. 2011 staat in het teken van vindingrijkheid, ontdekking en experiment. Daar kun jij vast wel wat mee, Waterman.

VRIENDSCHAP
Doordat je je vaak terugtrekt in je eigen gedachten, ver weg van alle fans, heb je soms niet door hoe enorm populair je bent. In 2011 mag je rekenen op hordes nieuwe vrienden, Waterman. Alles wil je weten, van iedereen. Je bent nieuwsgierig en snakt naar informatie, informatie en als het even kan nóg meer informatie. Met een hele verzameling planeten in de delen van je horoscoop die over communicatie en gedachten gaan, is er geen houden meer aan.
GEZONDHEID
Na jarenlang voor verwarring te hebben gezorgd, laat Neptunus je vanaf 2011 met rust. Je immuunsysteem krijgt daardoor een fijne boost – alleen al vanwege het optrekken van de mist. Je gaat op zoek naar meer lichtheid en probeert je leven te voorzien van een vleugje balans. Ook ben je minder geneigd naar overdaad. Op een compassievolle en empathische manier heeft Neptunus je de afgelopen veertien jaar het een en ander bijgebracht, waardoor je nu beter voor jezelf kunt zorgen. Eten om te leven in plaats van leven om te eten, bijvoorbeeld.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us