zaterdag, januari 01, 2011

De waterman in 2011

Jaarhoroscoop 2011 waterman

Voor de waterman is het leven de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt.
Ook 2011 voorspelt enige turbulentie op alle gebieden. Voor de waterman die bekend staat als piekeraar is het lastig om te gaan met veranderingen, maar laat dit een belangrijke les zijn voor u.
Het is belangrijk dat de waterman zich niet onder laat sneeuwen en alles zo rustig en nuchter mogelijk bekijkt.

Liefde en relaties in 2011
In 2010 is er het een en ander veranderd in uw thuissituatie, dit kan zijn door het overlijden van een dierbaar familielid of door de geboorte van een nieuw familielid, ruzie met zussen of broers.
2011 wordt het jaar om de oude strijdbijl te begraven, zeker als het om uw naasten gaat, het is de moeite niet waard hier eeuwig mee bezig te blijven.
Sta open voor meningen en leer dit een plaats te geven.
Qua vrienden zit het wel goed dit jaar, u wordt rond juli flink in de watten gelegd door een goede vriend, geniet van deze aandacht en vergeet niet hoe belangrijk sommige mensen voor u zijn.

Financieel 2011
Financieel gezien zal het een en ander veranderen. Nadat u een korte periode wat onrustig zult zijn over de situatie, zal het achteraf blijken mee te vallen.
Uw partner kan u wellicht helpen hier wat grip op te krijgen.
Besteed uw tijd nuttig en blijf realistisch.

Carrière in 2011
In je carrière gaat het in 2011 een jaar worden van grote stappen.
De afgelopen jaren heeft de waterman zich van zijn beste kant laten zien, maar niet teruggekregen waar de waterman behoefte aan had.
2011 is het jaar waar u daar verandering in zult krijgen, denk aan veranderen van baan, een studie of een totaal andere functie-inhoud.

Persoonlijke ontwikkeling in 2011
De waterman is spiritueel ingesteld en vooral dit jaar gaat het een belangrijke rol spelen.
U bent in staat om dit jaar uw gevoel een plaats te geven en een innerlijke rust voor uzelf te creëren.
Daardoor staat de waterman dit jaar sterk, u bent in staat dingen waar u niet gelukkig mee was in het afgelopen jaar aan te pakken en uw eigen weg te volgen.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us