donderdag, mei 21, 2009

Zoals beloofd.... Uden the story...


Uden: the pictures! (zie titel)
Vrijdag begon met ruzie en eindigde met een fikse regenbui en geen stroom.
Zaterdag liepen de pony's met losrijden super. De dressuur liep iets uit en 5 minuten voordat we de ring in moesten veranderde Anouska in een huppel(k)trut.
Maar à la... op naar de vaardigheid. Die had Jeroen tenslotte goed geoefend de week van te voren. Het resultaat 2 ballen en tijdsoverschrijding: 8 strafpunten.
Na de verkenning naar de barbeque; Jorrith naar bed brengen en terug naar de Brabantse avond. Die zijn gezellig. Of komt het toch omdat Sanne, Maudje en Tooske er weer eens bij waren??????
We kwamen met z'n alle tot de conclusie dat het was als vanouds. Lekker (paal)dansen, drinken...Sjekkie organiseerde nog een "krukken"dans.
Zondagmorgen aten we met ons clubje "T Tuug gezamelijk spek en ei. Bijkomend van de Brabantse nachten die inderdaad er lang zijn. Zou dat de reden zijn dat Jeroen in hindernis 5 de F van de verkeerde kant nam?? Gelukkig herstelde hij het. In hindernis 6 zag ik het ff niet scherp: ik wilde Jeroen de verkeerde kant de E in sturen. Gelukkig zagen we het net op tijd en met een extra volte namen we de poort toch goed.
Terug bij de vrachtwagen aangekomen wilde we uitspannen. Verder dan de strengen zijn we niet gekomen. Vanuit het niets sprong een van de paarden van Sandy. Lenie lag in shock in het gras en Sandy kreeg een hoef op haar voet.
Nadat iedereen klaar was met rijden, was het dan ook snel inpakken en naar huis. Jorrith moest maandag gewoon naar school.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us