dinsdag, mei 12, 2009

Wijsheden deel... 3?


Vreedzaam verwijlen in het huidige moment kan wonderbaarlijke genezing teweegbrengen, en we kunnen onszelf uit de greep halen van spijt over en gehechtheid aan het verleden, en van onze zorgen en vrees voor de toekomst.

Uitleg:
Je zit te piekeren over hoe je iets zult aanpakken en dan opeens breekt letterlijk de zon door. Een zonnestraal valt willekeurig op een bloem in de vaas op je bureau en creƫert hiermee een teer en adembenemend schouwspel. Met je hart vol schoonheid keren je gedachten weer terug naar de kwestie waarover je het tobben was. Er is meer ruimte omheen gekomen, Je zit positiever in je vel en je ziet opeens wat de beste koers is. Er was in essentie niet meer voor die doorbraak nodig dan wat vriendelijke aandacht voor de ruimte om je heen.

De Verlichting is als de maan die zich in het water spiegelt. De maan wordt niet nat en het water beweegt niet.

Wat houdt verlichting in????
Als de hemel zwijgt en je enkel nog de stem of stroom hebt van je hart. Je ten volle realiseren dat het spirituele pad je de wereld binnenleidt. Je beklimt geen berg om boven te komen, maar om weer naar beneden terug te keren. Verlichtlichting is grenzeloos vertrouwen in grenzeloze verbinding
Bron: Akasasuri

Free Image Hosting at www.ImageShack.us