maandag, oktober 26, 2009

Rowwen Hèze- pre-party @ Molenschot deel 2

Het leven is een feest. Je moet wel je eigen slingers ophangen. Daarom bedacht ik me om zo spontaan naar Rowwen Hèze te gaan. Die speelde in de buurt van Tilburg en laat het nou zijn dat we daar zondag naar de "groomswedstrijd" wilde gaan kijken. Peetje bood aan dat we bij haar mochten blijven slapen. Carolien ging met Cloot en gezien dat niet meer samen gaat, ging Kelly mee. Zij moest zondag vroeg op het terrein zijn om haar vriendje te zien rijden. Ideaal dus.
Rond de klok van half 7 gingen we op pad om eerst nog even iets te gaan eten bij "de Brasser" in Budel. Gezien we de avond van te voren laat en vettig gegeten hadden, hield ik het netjes bij een maaltijdsalade met vis. Tijd voor een toetje hadden we niet meer, dus zoef... naar Molenschot. Daar stond Peetje ons al op te wachten.
Vooraan in de tent stonden Moo en onze festivalvriendjes Ruud en Arie met vrienden al te wachten. Al snel na het gekus en geknuffel begon Rowwen Hèze te spelen. Als een echte fan stonden we ditkeer aan het dranghek.Het was niet zo heel erg druk en het is ook zo zielig voor de mannen als het bij de hekken leeg is :).

Na 2 wijntjes had ik de slingers al hangen. In mijn koppie dan eh!
Meezingen, flauwekullen, wijntje erbij. Wat hadden we toch een schik!
Met het Slotconcertweekend in aantocht gingen we ook nu al helemaal uit ons dak. En over één ding waren we het allemaal eens: Wat verheugen we ons op America! We zijn er helemaal klaar voor!

Na afloop kwam er een DJ op het podium en danste we nog een dik uur op leuke muziek. Bij de plaat van AC/DC gingen er een aantal mensen compleet uit hun dak. Vielen op de grond en kiepte om. Erg lachwekkend allemaal. Aan leuke dingen komen ook een einde. Op naar Nieuwendijk. Met z'n 3-en dronken we nog een fles wijn zodat we heerlijk konden slapen. Dat uur erbij was ideaal

(de foto's komen nog!)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us