donderdag, november 11, 2010

America.... dat stiet

Het is alweer voorbij.

Het weekend waar vele fans zich het hele jaar op verheugen.
Het weekend dat gebroederlijk eindigt bij Boems Jeu



Was ik vorige week nog met alle voorbereidingen aan de gang, (zo) ben ik nu nog een beetje bij het komen.

Bijkomen van:




De race om op tijd in het huisje te zijn in Loohorst. Vrijdag de laatste boodschapjes gehaald bij de Kaufland. Daar Peetje op het "nasch''gedeelte trakteerde omdat ze een dag eerder 42 geworden is, hebben we een hele zak lekkernijen uitgezocht en heb ik het huwelijksaanzoek van mijn buitenlandse vriend bij Kaufland afgeslagen.

De gezelligheid in ons huisje... JA zelfs met een Ruud die alleen maar over sex praatte, waar we na 38 uur nog steeds om konden lachen.

De drank in ons huisje. Natuurlijk hadden we vanalles meegenomen. Zoals jullie lazen smaakte de Prosecco met Limocello zo goed, dat we bijna geen zin meer hadden om naar de tent te gaan. We hadden zoveel lol!
We moesten alle Prosecco wel als eerste opdrinken. De heren hadden de ijskast volgeladen met bier!!
Toch zijn we met onze CAS-Supergeile-shirtjes alsnog in de tent beland.

Het optreden in de feestent. Op een of andere manier krijgen we daar in America minder van mee. Gewoon omdat we met z'n allen staan de 'ouwhoeren". Het "seagal"filmpje maakte dag 2 en 3 veel indruk. Daarom is het maar goed dat we 3 dagen gaan. Zo zie je elke keer wat nieuws of hoor je net dat liedje wat je de dag ervoor gemist hebt.
(gelukkig hebben we samen zo'n 500 foto's als herinnering!!!)

Onze Kok
 
Mijn wedstrijdvriendin Willemijn kwam zaterdag over om mee te vieren. Zij heeft zich zo goed geamuseerd dat ze voor volgend jaar een fietsje gaat kopen en weer gezellig meegaat. Ennnn..om dan weer aan de lippen van Ary te hangen omdat hij hele interessante verhalen verteld. :-)

De aanslag op Lonne die nietsvermoedend ligt te louchen en plots opschrikt door een beker bier die keihard langs haar oor suist.... Het had wel een STILETTO kunnen zijn.

De vogelpoep die we het hele weekend produceerden terwijl we op zijn minst Dino-Kak verwachtten..... LOLOLOLOL

Jorrith met Tren op de foto

Het heerlijke ontbijt van Ruud. Hij bakte heerlijke eitjes voor ons. Maar ook frikandellen, rookworst en Poetes met appel stonden op het "americaanse"menu dit jaar. En dit allemaal gebakken in een onderbroek.

De superkorte nachten waar ik helemaal niks van begrijp. Maximaal 5 uurtjes per nacht geslapen en niet kapot te krijgen. Zou het toch door de vliegende herten en/of Caiparinha komen??????


De Zondag in het Zuiden. Die we dit jaar samen met de gezinnen vierden. Ary en Ruud lieten hun vrouwen en kids overkomen en ons pap en mam kwamen met Jorrith naar America. Emo momentje voor mij als mamma: Jorrith die op de bar zat en alle liedjes meezong... Mijn kleine held.
Wanna get high???
 
De afsluiting in Boems.
Het weekend is niet compleet zonder afsluiting in Boems. Dit jaar toch maar eerst even alle food opmaken in het huisje en rond een uur of tien op onze gepimpte verlichte fietsjes naar het bomvolle Boems. Gelukkig was er bij de wc nog plek. Al snel werd het leger en leger. Rond de klok van 5 uur hadden we de kroeg nog maar met een mannetje of 15 in bezit.
Mooie afsluiting en tijd om te gaan.



  
de traditiefoto.... Als we de laatste x de tent uit gaan




Free Image Hosting at www.ImageShack.us